Hur prenumerationen fungerar

Expandera alla | Dölj alla

Hur betalprenumeration fungerar

Prenumerationen förnyas automatiskt i slutet av varje period om du inte säger upp det. Mot slutet av betalperioden kommer du att få ett e-postmeddelande med en påminnelse om den kommande debiteringen med en bekräftelse av nästa förnyelsepris. Betalningen för nästa period sker innan den aktuella perioden går ut, för att säkerställa att du får ett oavbrutet skydd mot cybersäkerhetshot. Om prenumerationen lyckas förnyas läggs resterande dagar av den aktuella perioden till i den nya perioden.

Observera att priset på prenumerationen kan variera. Vid förnyelsetillfället kan specialerbjudanden och rabatter vara tillgängliga, vilket inte kommer att påverka din prenumeration.

Hur gratisprenumerationen fungerar

Gratis provprenumeration blir aktiv direkt när du prenumererar. Några dagar innan provperiodens utgång kommer du att få en påminnelse om förnyelse av prenumerationen. Om du inte säger upp din prenumeration under provperioden, efter att provperioden löpt ut, förnyas prenumerationen automatiskt för nästa period.

Om det är problem med betalningen

Om din prenumeration av någon anledning inte kunde förnyas automatiskt (ditt bankkort har löpt ut, har blockerats eller automatisk förnyelse har inaktiverats), kan du få en respitperiod för att förnya din prenumeration när den löper ut; du kan använda hela programmets funktionalitet utan begränsningar medan respitperioden är aktiv. Om du inte har förnyat din licens, kan programmet byta till läget med begränsad funktionalitet när respitperioden går ut. Varaktigheten för läget med begränsad funktionalitet beror på din region och licensvillkoren. För information om utgångsdatumet för respitperioden och läget med begränsad funktionalitet, se avsnittet Profil.

Om prenumerationer köpta från tjänsteleverantörer

Om prenumerationer köpta via App Store, Google Play eller Huawei AppGallery

I detta avsnitt

Köpa en prenumeration

Hur du hanterar din prenumeration med ditt My Kaspersky-konto

Hur du avbryter prenumerationen

Hur du ställer in en annan betalningsmetod